100 ÅR I SAMME BRANSJE - 4 GENERASJONER
Granitt & Fliser AS er et firma med lang erfaring innen bruk av stein i hjem, hytte og hage. Ved forrige århundreskifte (år 1900) startet Johan Lien med uttak og levering til Oslo/Christiania av Ringeriks heller.

Ringeriks hellene er en rød brun sandstein som er blitt stein av pressa leire gjennom enormt trykk i forrige isstid. Foruten den meget spesielle fargen som steinheller, produserer vi også den karakteristiske og ekte rødbrune Ringerikssingelen som nettopp har sitt opphav fra Ringerike.

Ringeriksstein finnes kún et sted i hele verden og det er ved Utstranda ved Tyrifjorden i Hole.


Vi har også spesialisert oss på levering av møbler hugget ut av granitt, skulpturer i granitt samt fliser av granitt for legging av gulv, vegg og andre dekorative formål. Det unike med våre granittprodukter er at de er uslitelige og vil vare og være i familiens eie i mange generasjoner!

Våre kunder er typisk kunder som ønsker noe spesielt i hage og på hytta. I tillegg til dette fører vi et godt lager av granitt fliser for legging av gulv inne som ute.

Vårt lager og utsalgssted holder til på Hønefoss, men vi sender over hele landet! Vi spesial lager også benkeplater og lager etter dine mål og ønsker dersom du skulle ønske noe utover det vi har vist på denne web siden.

Vi ser frem til å høre fra deg!
 
 

Daglig Leder:

Terje Lien
Granitt & Fliser AS.
Hensmoen Industrifelt
Pb. 1137 Flattum
3503  HØNEFOSS

Organisasjonsnr.: 970 531 025 MVA
Bank konto: 2335.10.35293

Mobil: 9520 8810
E-post: terje@granitt-fliser.no

 
 
 

 

   
 

 

Granitt & Fliser AS, Hensmoen Industrifelt, Postboks 1137 Flattum, 3503 Hønefoss
Telefon: 32 13 18 00 - Telefaks: 32 13 18 10 - Send oss e-post
  Firmawebben - Webløsninger som passer deg!
Siden er generert på 0 sekunder.